tisdag 14 september 2010

Hemma igen 2...

från en underbar vecka i fjällen runt Funäsdalen och Bruksvallarna. Strålande sol och härliga höstfärger på träden. Nu lever jag på denna vecka i många veckor framåt.

Hela bilresan upp stickade jag på skaftet till ett par sockar (tunt garn och stickor 2,5 hmm). Sedan stickade jag häl och repade upp nämnda häl 4 kvällar i rad. Till sist tog jag med stickningen och kastade den utför ett fjällstup.

Nä inte riktigt men den åkte långt ner i garnpåsen! och istället började jag virka på en trekantssjal bestående av små blommor...
och påbörjade mina Spring Roses vantar och fick äntligen mitt röda linne färdigt. Bild på den senare kommer när den är monterad och klar.
Nu skall jag sätta mig med stickningen - det är ju online stickcafé ikväll.

Anita

3 kommentarer:

 1. Hi, hi... ja, visst kan man bli lite galen när det inte vill sig. Vantarna kommer att bli helt underbara.
  Kram annika

  SvaraRadera
 2. Vantarna ser ju helt underbara ut. Jag har inte stickat så mycket mönster med två olika färger, tycker att det är svårt att få ett jämt resultat, men fick jag till det skulle ju en hel värld av nya mönster öppna sig. Jag kanske får göra ett nytt försök. Blev inspirerad nu.

  SvaraRadera
 3. Åren går men minnet kanske består :) Kan du erinra dej vad för slags garn du använde till de underbara Spring Rosesmuddarna? Stickningen ser väldigt jämn och fin ut. Fint färgval också! Hälsningar Sonja i Norr

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...