söndag 24 mars 2013

En härlig söndag...

Tänkte att jag måste väl visa min lilla provlapp jag gjorde på skuggstickningen på Stickfest i Väst för den händelsen att alla inte vet vad detta är för teknik. Rakt framifrån ser man alltså knappt att det är ett hjärta men från sidan framträder det. Tänkte jag skulle göra samma prov fast med några olika stickstorlekar och vara ordentlig och häfta upp provlapparna på ett papper och skriva garn och stickor så vet jag när det är dags för ett större projekt. Rolig stickning är det.
Strålande fint väder har vi idag på västkusten så efter en sväng till GeKås får det bli altanstickning. Eller rättare sagt virkning. Har mitt i alla andra projekt påbörjat att virka en sjal där jag nu börjar inse att garnet inte räcker. Och jag måste beställa ett nystan till.....och det känns ju fånigt att bara beställa ETT nystan....liiite till får det nog bli....  Så kan man också göra för att kringgå köpstoppet:)
 
Så ha en fortsatt härlig söndag och jag avslutar med ett citat av Nalle Puh:
"Underskatta inte värdet av att göra ingenting, av att bara ströva omkring alldeles ensam, lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra"
 
Anita

1 kommentar:

  1. Nalle Puh, han vet hur man ska leva livet!!
    Nu hoppas vi på vår! Ha det gott i solvärmen!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...