tisdag 4 december 2012

Jodå jag är kvar...

Det vill sig inte bara med tiden och orken. Å nu stundar heltid fr.o.m. januari. Naturligtvis är jag  oerhört tacksam och glad över att jag är där jag är - att kunna jobba fullt, ja att jobba överhuvudtaget. Men jag kan inte låta bli att undra; Är det så här det ska vara resten av livet, att skynda, skynda i ekorrhjulet. Var finns tiden för rekreation och återhämtning (en del av min rekreation är ju att sticka och sy), var finns tiden för att ta vara på nuet, att bara vara. Jag bara undrar....

I vilket fall så får det bli små stickprojekt just nu så jag känner att jag blir färdig med dem nån gång.
Ett par ribbstickade handledsvärmare till en liten handikappad tjej som är lite frusen av sig samt ett par värmare till mig själv efter mönster från Dödergök. Ett 50 g:s nystan sockgarn räckte till båda. Stickor 3.
 
Riktigt goda frukt- och fröbollar har jag gjort. Perfekt som en liten söt avslutning efter en middag eller annars om man är sötsugen. Och betydligt nyttigare än godis, som jag nu faktiskt inte ätit på 11 månader. Man kan tro det är choklad i bollarna men se det är det inte. 
Blir du sugen på bollarna så finns receptet i min blogg Anitas skafferi under godisfliken.

Anita

PS. Jag har kommit på var tiden finns! Den smala tiden gömmer sig bakom den tjocka måste.

2 kommentarer:

 1. Fina handledsvärmare, och nu blir jag nyfiken...
  måste gå in och kolla på bollarna :)

  SvaraRadera
 2. Hej på dig, Anita! Måste du jobba heltid? Jag tycker det verkar mycket. Kan du inte minska på den tjocka tiden så den smala blir mer lättåtkomlig?

  Handledsvärmarna i rosa är kanonfina, men nu behövs det varmare grejer om man ska vara ute. Fick köpa stickade fingervantar idag (det är för bökigt att ta sig upp på vinden och leta efter vinterstassen bland kartongerna, jag går ju fortfarande mest på ett ben).

  De där godisbollarna måste vara alldeles otäckt goda med tanke på vad de innehåller.

  Ta´t lugnt!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...