söndag 4 mars 2012

Ooopsi..

så har en vecka gått sedan vi kom hem från Stockholm. Det blev en kort men intensiv helg. Innan ishockeymatchen på söndagen åkte vi upp med Globens Skyview. Syns som en liten kula uppe på taket.

Kan jag verkligen rekommendera om man är i Stockholm. Visserligen inte lika högt som Kaknästornet men häftigt att åka på utsidan och en hänförande utsikt.

Sen blev det ju då ishochey. Innan vi fick barn hade vi årskort på Hovet ett par år men det är läääänge sedan.

Ljungqvist Garns nyöppnade affär i Vällingby fick ett besök. Många fina garner men ingen fallaitrans-upplevelse direkt.

På måndagen innan tåget hem var vi och fikade på Vetekatten. Och detta tack vare Alexandra med bloggen Grodans ylledrömmar. Hon har skrivit att hon brukar fika där ibland och tänk under alla år jag bott i Stockholm har jag inte vetat om detta ställe:( Däremot har min man varit där som barn men det kom han inte ihåg förrän nu. Också ett ställe att rekommendera vid ett Stockholmsbesök.

Anita

2 kommentarer:

  1. Det verkar vara hög svindel-faktor däruppe på toppen. Jag som knappt kan åka över Älvsborgsbron. Vetekatten har jag hört nog hört talas om. Och idag hörde jag att man i Varberg kan gå på kak- och tårtbuffé. Himmel och pannkaka, det vore nåt för ett kakmonster som jag.
    Må gott!

    SvaraRadera
  2. Anita, boken jag köpt är toppen. Lotta försöker lära sig/oss tvåändsstickning via youtube.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...