onsdag 6 juli 2011

Minisemester..

Imorgon åker jag på minisemester, torsdag-lördag. Dot har hyrt en stuga och kompisen kunde inte stanna hela veckan så jag åker och håller henne sällskap. Skall åka så långt som 3 mil till Södra Näs i Varberg:) Så hela dagen har gått åt till att bulla upp med lite godsaker att ta med. 2 olika Tortano á la Leila och squash- och fetaostpaj.


Nu väntar rakning av hund så kanske det hinner bli en stund i soffan med stickningen. Insåg igår när jag skulle åka till sjukhuset att jag inte ville ha med koft-ufot så jag grabbade första bästa nystan och påbörjade ett par sockar igen. Sen kan man undra varför man åter sätter sig med en stickning med sytrådstunnt garn och stickor 2,5 när de förra var så tröga att få färdiga. Men dessa blir slätstickade och en bra utan-att-tänka-stickning.


Anita

9 kommentarer:

 1. Ha det riktigt gott på din minisemester!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en skön minisemester! Gott att äta ser det ut att bli i alla fall....

  SvaraRadera
 3. Hoppas du har haft en skön minisemester! Jättefin färg på garnet du har där!!

  SvaraRadera
 4. mmm... så gott! Sockar är så roligt att sticka och om sen garnet randar sig själv är det bara att sticka på :) Hej och hå!

  SvaraRadera
 5. Sv. hos Atelje Norrgården http://ostbiten.se och hos www.ullomera.se finns Jeaba-färger.

  SvaraRadera
 6. Då kanske vi ses någon gång, där i skogen. Ja, kantareller verkar det finnas gott om, så man får väl ta på sig svampögonen och ge sig ut på en tur. I helgen kanske jag ska titta på en hundkompis till Disa, men jag velar och velar och velar...

  SvaraRadera
 7. Anita, först åkte jag till Ljungsjön men där var det för mycket folk. Då åkte jag till Björkasjön, Bråtadal. Där är stranden liten med det var bara två mammor och några barn där, så hundarna och jag fick plats utan att vara i vägen. Det ÄR SKÖNT i vattnet.

  SvaraRadera
 8. Ja, det är nästan så man längtar efter barnbarn, och det vore ju bra om de kom medan manhar lite krafter kvar :-) Det är roligt att sticka smått, det blir ju fort klart och det blir verkligen sött. Man kan ju lägga upp ett lager och hoppas på att det blir en tjej när det beger sig, om det beger sig.

  SvaraRadera
 9. en sån där inte tänka stickning har jag alltid på gång i väskan, det kan ju bli lite tid över någonstans, fastnade i en bilkö i en timme förra veckan, tada så blev det en häl.. tack för din fina kommentar hos mig

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...