måndag 4 mars 2013

Dags för uppdatering...

Ja hemma har jag hunnit vara nu i 2 veckor men ett par dagar efter vi kommit hem från Tallin insjuknade jag i influensan och har legat fullständigt däckad. Så någon ork för att göra inlägg har det inte funnits. Men nu så, nu är jag på banan igen.
 
En trevlig helg hade vi med god mat på båten, god dryck och själva Tallin var en fin stad. "Gummorna" stod längs den gamla stadsmuren och sålde massor av fint stickat men där var man ingen bra kund för jag var mer intresserad av garnet jag och det sålde dem inte.
 


Men det fanns andra som sålde garn så några härvor fick följa med hem. En affär hade helt underbara träknappar. Många knappar i många olika storlekar, efter en del velande kunde jag bestämma mig för vilka jag ville ha. Nu måste jag ju bara sticka en kofta också att sätta knapparna på:)
Till Tallin kommer vi absolut att åka fler gånger, kanske en vårtur så man kan sätta sig på en uteservering och njuta.

Njutit har vi gjort i helgen med ett strålande vackert väder med stickning i uterummet. Raggisarna försvann innan de hann bli fotade, de blev verkligen snygga. Nu sitter nya på stickorna. Det är så bekvämt med att sticka sockar, mönstret är i huvudet och man behöver inte tänka, stickorna far av sig själva.

Ha en skön härlig måndag
Anita

2 kommentarer:

  1. Hej Anita, ja nu är det influensatider. Sköt om dig så du inte får en följdsjukdom. Tallin ska vara så fint, sägs det. Nej, stickat vill man helst inte köpa, KAN SJÄLV ju! Jag håller med, strumpor och vantar/halvvantar är verkligen roliga att sticka, det liksom går av bara farten. Spännande med nya härliga garner!
    Kram
    Eva

    SvaraRadera
  2. Härlig tripp och fina garner ser jag !

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...