måndag 14 januari 2013

Men vad är nu detta???

Jag kan inte välja bilder från min dator och lägga upp på bloggen. Vad har hänt? Jag har ju läst att andra bloggare inte kunna lägga upp bilder pga att det haft "fullt" men inte tycker jag att jag har så många bilder upplagt och varför får man isåfall ingen information?

En blogg, stick och pysselblogg utan bilder, blir ju inte rolig..... Är det någon därute som kan ge förklaring så är jag tacksam.

Får väl köra ändå utan bild. Två par sockar har det blivit, ett par vanliga raggsockar, stickade i Raggi, som försvann innan de fastnat i kameran och ett par tunnare sockar till mig själv.

Nu så har jag fått ett tips på hur man kan göra, och det funkar!!
 
Garn: BC Garn Sock Woll nr 05, 2 nystan á 50 gram.
Stickor: 3,5 mm.
Grundmönster "vanliga" sockar men jag fick för mig att istället för slätstickning sticka 1 rm, 1 rm i bakre maskbågen. Nästa varv 1 rm i bakre maskbågen över den vanliga rm, 1 rm över den rm i bakre maskbågen.
Blev förklaringen begriplig tro. Man ser skillnaden över hälen där det är vanlig slätstickning. Det blev tätare än vanlig slätstickning men ack så mycket längre tid det tog att sticka.

Tipsar om en knitalong jag tänkt vara med i, det är Erika som ordnar. På facebook heter gruppen Tillsammansstickning - Abra Alba.

Ha´de
Anita

3 kommentarer:

 1. Det drabbade mig också. =( Fick tipset att ladda ner Google chrome som webbläsare och det funkade faktiskt. Har också sett att någon lyckats ladda upp bilderna genom piccasa.
  Hoppas att det löser sig.
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Blogger brukar säga till om det blir fullt. Men jag har hört att explorer inte längre fungerar för bilder utan att man måste ha google chrome eller t.ex firefox.

  SvaraRadera
 3. Hej Anita, men så trist att du inte kan lägga upp bilder. Kanske var det bara tillfälligt, ibland kan det strula här också. Hoppas det ordnar sig. Bloggspot.se är inte helt tillförlitlig, det blir knas ibland.
  Bästa Hälsningar
  Eva

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...