fredag 24 augusti 2012

Semesterdags...

Här tänker jag tillbringa en del av min tid nästa vecka,
närmare bestämt på Kefalonia.
Ska bli så skönt efter att ha jobbat hela sommaren. Koll på vädret
idag därnere säger 35 grader!!
 
Anita 

torsdag 23 augusti 2012

Återbruk..

Ett av fynden jag hittade på Kupan var ju två trasmattedukar. Dessa har nu blivit två kuddfodral á la Ernst. Ja ni som har tittat på Sommar med Ernst vet att han gjorde två stora sittkuddar av trasmattor.
Men nya kuddar innebär att nytt sofföverdrag behövs också. Det håller jag nu på att skära till, skall sy mitt första lapptäcke hade jag tänkt mig. Också det i återbrukets tecken. Har rensat garderoberna här hemma på gamla jeans så får vi se hur långt de räcker annars blir det en tur till Kupan igen.

Att sköta 6 vuxna hundar och 2 10-veckorsvalpar tar sin tid, så inte mycket har blivit gjort denna första semestervecka. Men på lördag byter vi - dot kommer hem från Grekland och vi åker.

Anita

söndag 19 augusti 2012

Nätkasse igen...

Hittade ju (något slags bandgarn) garn på Kupan för nån vecka sedan i fina färger och tänkte att det blir bra till en nätkasse då det var starkt. 
Gjorde även en liten  väska för mobilen, nycklar, pengar m.m. då det blir visst problem med den förvaringen i nätkassen. Garnet räckte tyvärr bara till en sidan men blev bra ändå. 
 Denna gång avslutade jag med en uddkant längst upp.
Ser vansinnigt lång ut på bilden, den är precis lagom för en handduk, bok, vattenflaska och den lilla väskan. Så nu är jag utrustad för stranden när vi åker till Grekland.

Anita

fredag 17 augusti 2012

Firar...

Ikväll firar vi att vi börjat vår semester...
vår 34-åriga förlovningsdag
och
livet i allmänhet.

Anita

fredag 10 augusti 2012

136 dagar....

‎kvar till julafton och jag har fått en julklapp i förskott av mig själv - en Bernina 800DL overlook symaskin. Hejhopp här ska sys så nu kan det gärna regna:))

Anita

torsdag 9 augusti 2012

Återbruk...

har varit en sväng på Röda Korset Kupan i stan och fyndat. En konstigt garn i fina färger håller redan på att bli en till nätkasse.
Lite mer garn...
dukar i trasmattemodell...

en hög med kläder.
samt en babytäcke som blir perfekt till att sy hundbäddar av. Planer finns i huvudet till allt så får vi se om det blir verkstad av det också. Det var ju det här med tiden som aldrig räcker till (åsså drar man på sig ännu mer projekt...) Bilder kommer om och när något blir färdigt.

Anita

tisdag 7 augusti 2012

Nålfiltning..

Var iväg en kväll till Björnås Café på nålfiltning tillsammans med Eva och Lotta. Har ju provat på lite tidigare men...ja det är så mycket annat man vill.  Ett ansikte (självporträtt?) var det tänkt att vi skulle göra och så här blev det...nästan skäms att visa det
Vi var väl ca 8 damer och resultaten blev väldigt olika. Rätt intressant att alla hade samma förebild och så blev det så olika.
En trevlig kväll var det med gott fika. "Kursledaren" ,som jag glömt namnet på, har en butik, Butik Unik, våningen ovanför där hon säljer bl.a läpptäcken och andra alster hon syr.

Anita
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...