fredag 20 juli 2012

Virkad nätkasse...

Hos greitzan hittade jag mönstret till denna fina nätkasse. Pärlorna hoppade jag dock över denna gång. Hon har många fina mönster hon bjuder på, det tackar vi för. Bl.a denna systembolagskasse. Rolig idé men innan man hunnit samla ca 40 påsar från Systemet.....


Garnet, en oerhört tråkig historia jag "ropat" in på Tradera utan att fatta hur hemskt det var, passade ju riktigt bra till detta projekt åsså var jag av med det från hyllan:) Fast det räcker nog till en till kasse.
Redo för stranden om det bara kunde bli strandväder någon gång denna sommar. Annars får jag inviga den till Greklandsresan i augusti.

Avslutar med en busbild på Kelly och James.

Anita

måndag 16 juli 2012

Så kan det gå...

Opsasjalen som jag tidigare nämnt att jag påbörjat var då färdig och den blev så fin!

Sedan att den hade passat bäst på en typ 5-årings axlar var ju mindre roligt. För tunt garn? För tunna stickor? Ja inte vet jag men nu ser den ut som nedan...
 Bara att ta nya tag och börja om (och göra rätt kanske)

Och naturligtvis måste jag uppdatera er på valpbilder. De är ju för roliga nu.


Här har vi lyckats samla alla tre! Inte lätt..
Och till sist måste jag visa en bild på pappan till gänget, en underbar liten buse som heter Damon.
Anita

måndag 9 juli 2012

Liten påse...

Har sytt en liten påse att ha diverse stickprylar i så nu ska det väl bli lättare att hitta det man behöver och framförallt lättare när man ska iväg någonstans och sticka, att få med sig allt det där småplottriga som man kanske behöver.

Det var Kära nån som tipsade om en ny Tilda tidning där det följde med ett tygkitt till påsen. Tidningen beställdes och mycket inspiration finns att hämta i den. Jag har länge velat sy en Tildaängel men inte riktigt vågat mig på det, men en dag ska jag, det har jag bestämt.
Påsen var lättsydd och blev fort färdig - sånt gillar jag. Så det blev en till i uggletyg, saknas ett knäppe bara till den.

Och naturligtvis måste jag visa lite nya valpbilder. Mamma  med valpar har bott hos mig i 4 dygn, det har inte varit lätt att få något annat gjort. Nu händer det saker varje dag med dem.
 Här har vi Alice 23 dagar
 och här har vi James
 och här har vi Kelly.

Söta eller?

Anita

torsdag 5 juli 2012

En manick...

Ja senaste inköpet är denna lilla manick. Sätts på fingret och efter varje varv ett litet tryck på knappen så håller den reda på hur många varv man stickat. Så bort med papper och penna!


Och så måste jag bjuda på en valpbild. Bilden är några dagar gammal, här har James öppnat sina ögon och försöker stå på benen.
Nu går han omkring på stapplande ben, det händer saker med dem varje dag.

Anita

söndag 1 juli 2012

Stick och bak...

2 par av Dödergöks muddar är klara. Behövde något som blev färdigt snabbt som avbrott i koft- och sjalstickningen och det bästa är att garnet låg här hemma och skräpade, så nu blev det 2 nystan mindre i lagret.
1 nystan Silkeapaca från Garnstudio räckte till ett par. Stickor 5.
Tyvärr finns inte garnet längre.

För ett tag sedan köpte jag denna muffinsbok. Det har inte blivit av att bakat något innan men så idag fick jag lust att prova något.
Det blev jordgubbsmuffins. Egentligen ska man ha en klick grädde och en färsk jordgubbe på vid serveringen men de var goda utan också.
Jag har också gjort jordgubbsmarmelad och knäckebröd idag så jag känner mig nöjd med dagen.
Nu är det snart dags att följa den engelska barnmorskans öde på TV.

Anita
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...