söndag 11 november 2012

Nu kan julen...

komma, för här har den stora J-dagen varit, dvs stans bryggeri kör runt till alla resturanger och pubar med häst och vagn för att symboliskt leverera årets julöl. Mycket uppskattat, "alla" tycks vara ute för att provsmaka, så även vi. Och ja - den fick godkänt.
Förra helgen var vi i Stockholm. Det var sista allsvenska matchen för i år och sista allsvenska matchen någonsin som spelades på Råsunda Fotbollsstadion. Allt skall rivas! Mannen i mitt liv är född i Solna och var inte gammal när han började "ränna" på AIK:s matcher på Råsunda. Han har t.o.m. gått i skola i dessa lokaler. Men nu är den epoken slut och vi ser fram emot första allsvenskan på Friends Arena till våren. Då är vi där!
Man kan tro att de eldade upp på en gång men det var inte så farligt som det ser ut,
det såg inte så bra ut på Malmöiternas sida heller

Den gamla orkestern var avdammad dagen till ära!
För övrigt rusar tiden iväg, tycker det bara är jobb och jobb och sova däremellan. Jag var ju och lämnade in en påse till Hjälpstickan hos Deisys i Göteborg....hade nog en påse i handen när jag gick ut också:) Inte nog med det, vi bor mer eller mindre i Vällingby centrum när vi är i Stockholm och där (alldeles för nära) finns Ljungqvist garn....så det blev en påse därifrån också. Nu är det bara tiden som fattas för planer finns det trillioner av.

Ha en fortsatt bra söndag!
Anita

3 kommentarer:

 1. skönt att se att det är fler som "köper på sig" en massa garn! Tids nog hinner vi nog sticka upp det.
  Önskar dig en skön söndag.

  SvaraRadera
 2. Den där ölutköraren med bryggarhästar missar jag varje år, men det är en fin tradition. Kul med nya garner. Jag behöver ett nytt stickprojekt och till det garner, går och funderar på vad jag ska göra härnäst.
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 3. Anita, en bekant kallade mig under lång tid Kråkan. Det berodde på att jag vara en jäkel på att flaxa runt som kråkor gör. Några av de takterna finns upperbart kvar, men än är jag inte riktigt i hamn. Luxation- och infektionsrisken finns där under ganska lång tid.
  Kram
  Eva

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...