fredag 20 juli 2012

Virkad nätkasse...

Hos greitzan hittade jag mönstret till denna fina nätkasse. Pärlorna hoppade jag dock över denna gång. Hon har många fina mönster hon bjuder på, det tackar vi för. Bl.a denna systembolagskasse. Rolig idé men innan man hunnit samla ca 40 påsar från Systemet.....


Garnet, en oerhört tråkig historia jag "ropat" in på Tradera utan att fatta hur hemskt det var, passade ju riktigt bra till detta projekt åsså var jag av med det från hyllan:) Fast det räcker nog till en till kasse.
Redo för stranden om det bara kunde bli strandväder någon gång denna sommar. Annars får jag inviga den till Greklandsresan i augusti.

Avslutar med en busbild på Kelly och James.

Anita

5 kommentarer:

 1. Fin kasse, som också kan användas som basketkorg :-) Upp och hoppa, Anita!

  Och di sma är underbara!

  SvaraRadera
 2. Så roligt att du blev så nöjd! Kassen blev fin utan pärlor också och så bra att du har testat beskrivningen! Nu vet jag att den är ok! Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Tänk vad fort de växer. =)
  Vilken smart väska, bra att ha som extra kasse.

  SvaraRadera
 4. Här har det hänt en hel del ser jag. Valparna är ju för bedårande. Gillar både din sydda väska och den virkade nätkassen! Så härligt somriga båda två!

  SvaraRadera
 5. Fick du upp bilderna jag skickade dig? Inspiration, ja! Min gumma är ju inte ens klar. Hon vill också ha en röd hatt!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...