måndag 4 juni 2012

Tillbaka från ???

Ibland kan man inte förklara varför saker och ting blir som de blir. Tex varför man plötsligt inte tycker sig hinna med att skriva några rader i sin blogg. Är man verkligen så upptagen? och av vad isåfall? Upptagen av att låta tiden gå istället för att ta tag i den och göra något av den här och nu.

Men trots att jag varit så upptagen med att låta tiden gå har jag faktiskt pysslat en del också. Bl.a stickat en ny tröja till en av dots nakenfisar. Ett akrylgarn från GeKå:s som tyvärr inte var helt roligt att sticka i, stumt och livlöst trots de härliga färgerna men men det får duga till en hundtröja.

En till ugglehundbädd har det blivit som flyttat till Landskrona.
En kofta i Alpacagarn är på stickorna och växer snabbt. Stickas uppifrånochner och är någon dm kvar av kroppen, sedan återstår ärmarna. En spetskofta i Tilda är också påbörjad. Och mönster till en Opsa och garn ligger och väntar på start. Och så...och så...varför kan man inte ge järnet på ETT projekt istället och få det färdigt?

Vid den här sköna poolen har jag också hunnit med att ligga bredvid och i en vecka. Hotellet ligger på Menorca, det var första gången vi var där och absolut inte sista. Mycket trevlig ö!
Har varit helt emot att åka på all incl men nu gjorde vi det (fick ett väldigt bra pris) och vi blev glatt överraskade, iallafall vad gäller "vårt" hotell där maten var god, nya rätter varje dag, fräscht.

Ha en fortsatt trevlig kväll.
Anita

2 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka. Du är saknad. Ska bli trevligt att läsa din blogg igen.Du verkar ha hunnit med en del stickning i alla fall.
  Härliga färger på hundtröjan.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Nu stickas det i det blå huset förstår jag. Det är innestickarväder som vore det höst ju. Men värmen kommer tillbaka bara vi ger oss till tåls.
  Menorca har jag också hört gott om. Må gott!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...