onsdag 11 april 2012

Roligt och tråkigt....

Har ni sett min fina vinst från Onlines stickcafés fina utlottning. En underbar härva från Annuska Joosten Fibershopen. Tittar man noga syns pärlorna lite här och var. Den understa bilden är nog mest lik färgmässigt.
Den stora frågan nu är bara VAD ska jag sticka av detta fina garn. Härvan väger ca 90 gram, 250-300 meter. Kanske just Du har något tips!

Varför lär man sig aldrig att lyssna på sig själv och sin kropp. Har ju tyckt det vart jobbigt med 50% arbete så där direkt men att gå ner i tid...nähädå...här ska kämpas. Å nu har jag fått "belöningen" - bältros! Doktorn sa bara "ja det är bältros" "har du haft det stressigt". Det kallas inte helveteseld för intet kan jag tala om.

Och som grädde på moset idag åkte jag och vovvarna till en liten skog och vad har vi inte med oss därifrån...fästingj-r. Så nu börjas det med dessa odjur.

Ha´de
Anita

6 kommentarer:

 1. Bästa Anita, SLUTA KÄMPA för att bevisa något för andra och dig själv. Det fanns en tid före din sjukdom och det finns en tid efter och det är nog viktigt att man inser det. Jag äter medicin för att jag bland annat inte ska få bältros. Och senast jag var hos doktorn fick jag nya mediciner för andra sjukdomar jag inte får drabbas av. Vissa sjukdomar och behandlingar är mer än krävande för kropp och själ. Det är bara så! Ta väl hand om dig och ta det lugnt och lyssna inåt och ta det i din egen takt. Långsam vals är behaglig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till garnvinsten.Härligt garn.Tips...kanske en liten sjal,tex Gratitude eller"Pyttipanna"du vet säkert vilka jag menar.Spetskanten i ditt garn,själva "tallriksdelen"i en annan nyans.Var med i "vackra Vantar Värmer"sen har mitt vantstickande legat på is.Håller tummarna mina ..att du ska få ett bra besked av doktorn.
  Du ska nog ta det lilla lugna.Låt dina stickningar och dina underbara små jyckar visa dej vägen till harmoni.Stickning och handarbete i allmänhet hjälpte mej igenom hela 2011.Cytobehandling och operation tog på krafterna.Man måste lyssna på sin kropp,minska ner på kraven.Svårt är det men det går.Kram till dej.Lägger in mej till din beundrarskara ♥

  SvaraRadera
 3. Grattis till din fina vinst!
  Var rädd om dig, vet en del om att kämpa och ta ut sig så att kroppen till slut säger ifrån.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 4. Ja, man behöver en vrå när man har grannar omkring sig, och nu börjar det likna något. Jag hoppas att allt nu är väl med dig.

  SvaraRadera
 5. Idag, lördag morgon, ser det ut som dagen kan bli något svalare. Inte mig emot med en sådan dag emellanåt. Hoppas allt är bra med dig!

  SvaraRadera
 6. Ändan är ur - kors i taket.
  Ja, "svärsmorsdrömmar" var ju inte precis det man letade efter som tonåring, eller hur!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...