tisdag 29 november 2011

Efter storm kommer solsken..

Det stämmer faktiskt för igår var det solsken så in med hundarna i bilen och ner till Vesslunda. Träd över vägen gjorde att vi fick gå sista biten. Rent otroligt hur högt upp vattnet hade varit under gårdagskvällen. En bra bit av klinterna var också borta.
Milou ser ut som han elefanten Dumbo med öronen fladdrande ut.

Stickar gör jag, har i 6 veckor pendlat till Göteborg varje vardag för behandling så det har blivit en del gjort både i taxin tor (20 mil/dag) och annan väntetid. Men när något är färdigt läggs det åt sidan och jag påbörjar något nytt. Där ligger det sedan i korgen med trådar att fästa, omonterat, oblockat. Jag har iallafall äntligen blockat min citronsjal som jag gjorde typ januari. Tycker fortfarande inte om färgerna men den är väldigt varm och go att ha på axlarna så den får duga här hemma.
Anita

lördag 12 november 2011

Hmmm....

Ska bort på middag ikväll och cyklade in till stan för att köpa blommor till värdinnan

Hmm... varför kommer jag då hem med garner....värdinnan ju stickar inte:) Men fötterna styrde till garnaffären och se...rea på BC Lucca merinoull, 72 kr istället för 103, så mjukt, så mjukt. Den svaga färgskiftningen syns inte på bilden, grått med en liiiten brytning blåaktig ton. Lite andra nystan också blev det när jag ändå höll på. Så kan det gå om fötterna får gå dit de vill:)

Anita

fredag 11 november 2011

I strålande solsken..

intogs dagens något sena lunch på favoritbänken i Vesslunda med dess vackra utsikt. I love it!

Tyvärr avslutades eftermiddagen med att Milou rullade sig i bajs..bläääää. Stank i bilen hem. Bad av hund nödvändigt trots att jag ska ila iväg till After Work med jobbet - Tomten kommer med häst och vagn ikväll och levererar årets julöl!


Ha en mysfredagskväll!

Anita

onsdag 2 november 2011

Ser ni havet?

Nä, tänkte väl det

för det gjorde inte vi heller.

Inte så konstigt att man tycker allt

är grått och trist med detta väder.

Hade nästan behövt ha koppel på mannen

så han inte uppslukades av dimman.


Anita
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...