fredag 28 januari 2011

Himlen brinner....

Det var så vacker himmel en kväll för några dagar sedan så jag var bara tvungen ut på altanen och ta lite kort. Vill du se fler kort så titta gärna på min blogg anitafotar.
Annars är jag i ett riktigt sockträsk....börjar längta efter något annat stickprojekt men har bestämt att sockorna SKALL vara klara innan något nytt.
Anita

torsdag 20 januari 2011

Shoppingtur...

Det blev en tur till GeKås igår. Där var otroligt lite folk, så passa på nu om du har funderingar på att åka dit. Något direkt spännande blev det inte inhandlat utan mest nyttosaker.
Maken, som var med, gick och köpte sig raggsocksgarn i garnbutiken däruppe, han vill också vara varm om fötterna. Så, så gick det med mitt nya projekt jag skulle börja på. Det får bli ufo:n blandat med sockstickning.

Idag har vi en strålande dag här, äntligen kan man andas frisk luft ute. Det får bli en långpromenad med hundarna senare idag.

Anita

tisdag 18 januari 2011

Varma fötter 2....

Ännu ett par sockar färdiga. Detta par behåller jag nog själv men det rycks och slits i dem:)
Har faktiskt påbörjat ytterligare ett par (likadana som bilden ovan), det är perfekt stickning att ha med till sjukhuset den stunden jag är där för behandlingen och så blir det inte så tjatigt att bara sticka sockar hela tiden om man har något annat projekt här hemma. Frågan är bara vad jag skall påbörja? Får botanisera bland mina garner imorgon och se vad vi kan hitta på.
Anita

torsdag 13 januari 2011

Liam har flyttat....

Goa lilla Liam har nu flyttat till Anna-Karin, där han får rå om sin nya matte alldeles själv. Vissa hundar är enmanshundar och Liam är nog det. Så, ett litet kollage med bilder på honom.



Lycka till i ditt nya hem där du säkert kommer att trivas med att bli lastbilshund och cruisia i en amerikanare med tillhörande husvagn.

Anita

tisdag 11 januari 2011

Varma fötter...

Nu så behöver dot inte frysa om fötterna längre.

De blev så varma och goa så jag behöver nog ett par jag också.
Järbos Raggi finns ju i så många härliga färgställningar så jag undrar hur många sockar behöver man? Vill ju göra ett par i varje färg.

Anita

torsdag 6 januari 2011

Här stickas det sockar....

Nu har jag träffat "min" doktor och fått veta lite mer om vad som kommer att hända, vad vi kan förvänta oss... känns liiite bättre. På tisdag börjar jag min behandling så får vi hoppas att den ger resultat. Detta vet vi inte förrän om 3 månader så det blir 3 nervösa månader.
Det är tur att jag har massor att pyssla med här hemma, både att sticka och sy.
I denna vinterkyla vi har önskade dot något varmt på fötterna så här är det bara strumpstickning som gäller. Vill nog ha ett par själv också.

Anita

tisdag 4 januari 2011

Blir 2011 ett bättre år?

2010 slutade med katastrof för min del. Nu är det ett nytt år och jag skall ge mig ut på en "resa" så nu det gäller att kämpa på. En Alan Dart tomte hann jag göra när jag låg inne på sjukhus. Kom fram till att stickning är bra terapi. Igår byltade jag och dot på oss och hundarna och åkte ner till Vesslunda, ett naturreservat söder om stan. Där var otroligt vackert med ett isbelagt hav. Vill du se fler bilder så titta in i min blogg anitafotar.

Anita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...