söndag 30 oktober 2011

Ibland tittar solen fram..

Så gjorde den förra helgen så jag, dot och alla hundar(6 stycken) åkte till vårat smultronställe Vesslunda naturreservat. Man får både skogspromenad och havspromenad vid samma tillfälle.Efter skogspromenaden kan man ta en fika och njuta av utsikten på en bergsknalle innan man går ner till havet och fortsätter promenaden tillbaks

mattarna har fått sig lite goda endorfiner och trötta, nöjda hundar som var helt utslagna resten av kvällen.

Stickar lite men ... som så många andra verkar hösten ha en negativ påverkan på inspirationslusten, allt känns bara grått och trist just nu (och då är det extra viktigt med dagar som ovan).
Anita

3 kommentarer:

  1. Såna härliga vyer! Skogspromenader har mycket positiv inverkan på humöret:)

    SvaraRadera
  2. Så härligt det verkar!

    SvaraRadera
  3. Vesslunda bjuder på en storartad natur. Det var ett tag sedan, men nu triggade du igång mig, så Vesslunda nästa! Nu är livet lite enklare här då Disa har börjat arbeta på Mimmis Hundlekis. Jag har en hund och Mika är toppen på alla sätt utom ett. Hon har svårt att umgås i flock och har inte lärt sig att kommunicera med andra hundar. Det blir mer och mer uppenbart. Jag måste ha hjälp för att få henne att förstå detta. Sticklusten kommer ju tack och lov alltid tillbaka - förr eller senare.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...