söndag 4 september 2011

Åter till vardagen...

Så var vi hemma från en underbar vecka med vacker natur, frisk luft och en tystnad som är så rogivande och ger ett lugn inom en. Skänker en tacksamhetens tanke att jag orkat med att göra dagsturer varje dag -men man kommer långt med en järnvilja! I stugan vi brukar hyra har man en härlig utsikt sittandes på toan. En dag var regnbågens slut så nära att man nästan kunde sträcka ut handen för att ta skatten vid dess slut:) (för det vet väl alla att det finns en skatt där regnbågen slutar)En morgon fick vi besök (det var tur att man redan satt ned) de var ca 20 meter från fönstret. Det var mäktigt, vi stod länge och tittade på när de mumsade löv.

Stickat har jag gjort under kvällarna men inget som blivit färdigt att visa. Det är det tråkiga med stora projekt, typ kofta, de tar ju så lååååång tid att bli klara. Stickade sockar i bilen och skulle prova på en istickad häl a´la Ulrika på Stickamera men se det gick inte alls bra. Bara att riva upp hela sockan till hälen och göra en vanlig häl.

Anita

3 kommentarer:

  1. En sådan stuga skulle jag vilja bo i året om, om det finns el, vatten och inomhustoa förstås.Ja, jag har funderat på en kofta till vintern, men jag drar mig. Stickar istället strumpor och broderar, där ser man i alla fall snart resultat. Må väl!

    SvaraRadera
  2. Anita, då kanske vi ses därute någon gång. Men mina hundar är ju så mycket större så det kanske inte blir så mycket lek. Jag undrar om vi inte redan "träffats" på Facebook. Må väl!

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar utsikt från "tronen".

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...