onsdag 13 april 2011

Tystnad...

på bloggen har det varit men tre vändor till sjukhuset i förra veckan (röntgen, behandling och läkarbesök) har gjort mig ofokuserad på bloggandet (nervositet innan och smälta beskedet efter även om beskedet var positivt dvs behandlingen har avsedd verkan).

Stickat har jag iaf kunnat koncentrera mig på så min Lacy Bactus är nu klar. Tyvärr gjorde jag misstaget att inte väga nystanet innan jag började sticka, jag stickade på tills jag gjort av med 50 g och fortsatte sedan med den andra halvan. Resultat - jo garnet tog slut när jag hade 12 maskor kvar på stickan istället för 4! Så det blev en sjal med trubbiga ändar istället för spetsiga. Man lär sig av sina misstag heter det. Nu ska den blockas så kommer foto sedan.

Sen har jag rivit upp två UFOn som jag inte var nöjd med. Så nu funderar jag som bäst på vilket garn i samlingen som skall få lämna hyllan.

Anita

3 kommentarer:

 1. Vad skönt att behandlingen biter. Anita. Jag förstår att det är jobbigt, jag har själv tillbringat åtskillig tid på mottagningar och vårdavdelningar och med orolig väntan på behandlingsresultat. Bra att du kan sticka!

  SvaraRadera
 2. Typiskt det där med att garnet tar slut för tidigt. Men det brukar ju gå att lösa på nåt vänster.
  Skönt att behandlingen biter!
  Ha en riktigt skön helg.

  SvaraRadera
 3. Typiskt, det där med att garnet tar slut för tidigt! Men det brukar ju gå att lösa på nåt vänster.
  Skönt att behandlingen biter!!
  Ha en go' helg.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...