onsdag 16 mars 2011

Vårsolen tittar fram...

så jag har laddat med nybakade kolakakor, kaffe och sticke i uterummet (där det nästan är för varmt! att sitta). Det är ju en fördel med att vara sjukskriven att kunna ta tillvara de fina dagarna.Sticket skall bli en Lacy Bactus och blir du sugen på kakorna finns de i Anitas skafferi.
Så får jag hälsa min nya följare välkommen.

Anita

10 kommentarer:

 1. Mums med kaffe och kolakakor :)

  SvaraRadera
 2. Åh va härligt det låter, njut bara

  SvaraRadera
 3. Blev följare först, och läser nu bloggen. Vad mysigt det ser ut med stickning och kaker. Smaklig måltid. Jag ser att du har 2 hundar, är det nakenhundar? Har själv en chuhuahua, tänkte först på nakenhund, men så blev det chihuahua nu i februari.

  SvaraRadera
 4. Låter gott att sitta i uterummet med fika och en stickning! Det gäller att ta tillvara på solglimtarna.
  Ha det riktigt skönt och ta hand om dig.

  SvaraRadera
 5. Kaffe, kakor och sticke i sol och värme, kan det bli bättre! Jag ser fram mot en sådan stund just nu. Åtta valpar blev för några dagar sedan åtta valpar för mycket och jag kollapsade. Vänner och bekanta, son och fd svägerska ryckte in och "räddade mig". Nu kan jag stå på benen mer än fem minuter i taget och det är en seger.

  Så det kan bli!

  SvaraRadera
 6. Åhh, njut när du kan sitta i ditt uterum och sticka!! Här hade vi -10 grader när jag steg upp, men nu skiner solen och det blir en härlig dag. Fortsätt och mysa med kaffe och kakor och din stickning!!

  SvaraRadera
 7. En vacker dag ska jag också skratta, Anita. Det ser ut som vi får en fin dag idag. Bara att njuta! Köpte en julros och satte på altanbordet igår, den är så fin.

  SvaraRadera
 8. Härligt!
  Man ska pasa på att njuta av livet varje dag :)
  Önskar dig en trevlig helg.
  Annika

  SvaraRadera
 9. Tack för titten Anita!
  Vilka mysiga hundar du har! Själv har jag två katter men får ofta besök av en terrier/shitsu-blandning. Hon har fått stå modell för mina hundtröjor som jag har bild på i min blogg.
  Ser att du också är förtjust i att sticka flätor. Gör du dina egna mönster också?

  SvaraRadera
 10. Nej så orättvist att ni har för varmt i uterummet...här i södra Finland är det full vinter. Tog just in mera ved när jag började frysa så. Det gäller att elda i vedspisen idag:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...