lördag 19 februari 2011

Ibland blir det bara så fel.....

När jag åkte in till sjukhuset före jul fick jag i all hast rafsa ner några stickprojekt. Mönster till en citronsjal hade jag sedan tidigare plockat fram så jag grabbade bara tag i ett garn. Det mesta hann jag göra när jag låg inne, sedan har den legat för det är ju helt fel färg för mig. Förstår inte varför garnet överhuvudtaget hamnat i mitt garnförråd!Nu är jag sån att jag kan inte riktigt med att slänga allt heller... så nu är den färdigstickad. Fortfarande i fel färg så om den någonsin blir blockad det är en annan sak. Men visst, som axelvärmare här hemma kunde den duga.

Citronsjal var annars trevlig att sticka så med ett garn i en färg jag trivs i så blir det nog en till framöver.


Anita

3 kommentarer:

 1. Så fin modellen är. Men jag förstår precis vad du menar med fel färg¨. Man kommer inte att använda den för man trivs inte i färgen. Ge bort den! Finn säkert nån som blir glad...
  Ha en fortsatt trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Den har absolut inte fel färg om du frågar mig;) men jag skulle oxå ha svårt att använda något om jag inte tycker om färgen. Det finns säkert nån som blir glad om du ger bort den! Fin modell!

  SvaraRadera
 3. En helt otroooolig färg! Varm, höstig, eldig, ja välj vad du vill! Men jag kan även förstå om du inte vill ha om färgen är fel för dig, så ge bort i present. Det finns säkert någon som kommer att gråta en skvätt av pur glädje över att få något så härligt!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...