lördag 5 februari 2011

Äntligen...

är sockbeställningarna klara. Det är ju i och för sig bekväm stickning då mönstret "sitter i huvet" men liiite tjatigt blir det. Inalles har det blivit 5 par sockar. Kom på att det blir billigare att sticka två par likadana, då får man ut 2 par av 3 nystan Raggi.
Sista sockan färdigställdes sittandes "ute" - det var +20 i uterummet i eftermiddag. Ljuvligt att kunna sitta därute. Nu är frågan om det ska bli ett ufo ikväll eller något nytt..
Har fått 9-10 nystan vardera av M&K Sarek och Savann. Är det någon som har tips vad man kan sticka av dessa? M&K verkar inte ha någon mönsterbank på nätet.
Anita

4 kommentarer:

 1. Härliga sockor i fina färger! Jag gillar också att sticka sockor och som du säger sitter beskrivningen i huvudet efter några stycken :)
  Ha en trevlig kväll.
  Annika

  SvaraRadera
 2. Äntligen! Helt plötsligt kommer jag på varför det där med att göra färdigt ett sticke ger mig lite blandade känslor. Det är ju nog så att det där Äntligen även ger en känsla av Tomhet. Vad ska jag göra nu? Hur som helst, hoppas de fina sockorna blir till varma och vackra fossingar hos mottagarna!

  SvaraRadera
 3. Jättefina sockor i härliga färger!

  SvaraRadera
 4. Så mange fine og fargerike sokker du har laget!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...