torsdag 20 januari 2011

Shoppingtur...

Det blev en tur till GeKås igår. Där var otroligt lite folk, så passa på nu om du har funderingar på att åka dit. Något direkt spännande blev det inte inhandlat utan mest nyttosaker.
Maken, som var med, gick och köpte sig raggsocksgarn i garnbutiken däruppe, han vill också vara varm om fötterna. Så, så gick det med mitt nya projekt jag skulle börja på. Det får bli ufo:n blandat med sockstickning.

Idag har vi en strålande dag här, äntligen kan man andas frisk luft ute. Det får bli en långpromenad med hundarna senare idag.

Anita

3 kommentarer:

 1. Vädret har varit strålande här i sydöstra hörnet också! Det blev en lååång hundpromenad på 2½tim runt lunch idag. Man får passa på att njuta medan man kan. Sockarna på förra inlägget ser jättefina ut. Förstår att det är fler som vill ha dem....
  Vi får hoppas på flera soliga dagar, så det blir vår snart.
  Kram
  Siv

  SvaraRadera
 2. Det är väl klart att maken vill bli varm om fötterna också! Raggsockor är ju rätt fort gjort, så du hinner nog med lite annat också! Ha en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Anita, alla de små liven mår bra, men Disa har diarré. Vet. säger att hon kan vara utan mat en dag. Jag ska köpa blåbärsjuice, kanske hon gillar det. Hon har gjort ett par utfall mot mig, inget allvarligt men i alla fall, jag är inte helt säker på henne. Men hon kanske beter sig helt normalt.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...