torsdag 13 januari 2011

Liam har flyttat....

Goa lilla Liam har nu flyttat till Anna-Karin, där han får rå om sin nya matte alldeles själv. Vissa hundar är enmanshundar och Liam är nog det. Så, ett litet kollage med bilder på honom.Lycka till i ditt nya hem där du säkert kommer att trivas med att bli lastbilshund och cruisia i en amerikanare med tillhörande husvagn.

Anita

5 kommentarer:

 1. Visst är det så, att vissa hundar ska vara ensamma i sin människoflock. Det är tungt att lämna dem ifrån sig, trots att man vet att de får de bättre. Jag har också genom åren varit tvungen att placera ut, när det har varit oro i flocken.
  Jag njuter av dina bilder på Liam och önskar honom ett bra hundliv i sin nya familj.

  SvaraRadera
 2. Ojojoj, så fina bilder! Han verkar få ett spännande liv. Veterinären gissade på 3-5 valpar. Man han sa att han en gång gissat alldeles fel...

  SvaraRadera
 3. "mattes" fina Liam, Nog alltid kommer platsen han hade här hemma vara tom, men vi vet alla som känner denna underbara lilla hund att detta är det bästa för honom....!

  SvaraRadera
 4. Anita, tack! Tänka sig att jag nu har en kofta jag gjort själv och är mycket nöjd med. Min granne hjälpte mig räkna ut hur många maskor jag skulle lägga upp, för övrigt har den liksom stickats på fri hand.

  SvaraRadera
 5. goa hundar du har. Fina bilder, ska ta såna på min vovve nästa gång solen tittar fram.
  Ha en bra kväll
  Anna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...